Nekünk írták
Tisztelt Vargha Zoltán és Grella István!

Szeretném köszönetemet kifejezni a Vargha Gyógymód összes munkatársának, és elsősorban Grella Istvánnak, akinek erős kezei segítségével sikerült javítani a pajzsmirigy működésemen. Most 4 hónap intenzív kezelés után tartanék egy szünetet, de remélhetőleg még majd visszatérek ehhez a gyógymódhoz, ismerőseimnek pedig feltétlenül ajánlani fogom. Istvánnak azért is köszönöm a munkáját, mert bár általában a nap legvégén, utolsó betegként mentem hozzá, de még akkor is mindig ugyanazon a színvonalon ,,kínzott,, nem volt kegyelem. Hiányoznak a kezelések, mert mindig nagyon kellemesen éreztem magam az igazán betegközpontú rendelőben.
További sikeres gyógyításokat kívánok, köszönettel:  Szelle Anikó
Budapest, 2007. május 5.
Tisztelt Vargha Úr!

Ezúton szeretném kifejezni hálás köszönetemet a gyógyulásom érdekében tett erőfeszítéseikért! Külön köszönet Csabának! Most már papírom is van róla, hogy beindult a gyógyulásom. Ezek fénymásolatát küldöm el. Nyugodtan mutassa meg az Ön gyógymódjában kételkedő kollegáinak! Most otthonom közelében próbálok munkahelyet, és az Ön gyógymódjához méltó utódot találni. Remélem ez sikerült is a Táltos gyógyítóknál megtalálnom!
Tavaly szeptember 8-án voltam Önnél felülvizsgálaton, és megkérdeztem leszek-e még kötéltáncos, ha akarom? Ön erre pozitív választ adott. Azóta kerékpározom, futok, és 1m magasról ugrálok!

E.R.
Tisztelt Vargha doktor úr!

Ezúton is szeretném kifejezni mérhetetlen hálámat Önök és a gyógyító módszerük iránt. Mikor Önökhöz fordultam, Önöket megtaláltam, nagyon elkeseredett voltam, mivel az orvosok nem találták meghatározni a betegségemet, és így gyógyítani sem tudtak.
           Nagyon fájtak a végtagjaim, bedagadt kezem, lábam, az ajtókilincset is nehezen nyomtam le. De hála az Önök gyógyító ,,talpnyomkodásos,, módszerének és Marica lelkiismeretes, kedves gyógyításainak és hasznos tanácsainak, mára már hihetetlenül jól érzem magam, tudom mozgatni a végtagjaimat is az ujjaimat és semmi fájdalmam nincs.
           Friss vagyok, fitt, energikus és nagyon egészséges. Szavakkal nehezen kifejezhető a hálám. Nagyon szépen köszönök mindent, üdvözlettel: G.Hilda Gabriella
Budapest 2007. szeptember 28.

A. Ferencné


Tisztelt Vargha Gyógymód!

E levél útján szeretném nagyon szépen megköszönni Vargha Zoltán úrnak és a Vargha Gyógymód minden dolgozójának türelmét, kedvességét, segítőkészségét és természetesen nem utolsó sorban szakmai tudását, felkészültségét, hozzáértését, hogy hozzájárultak felépülésemhez, gyógyulásomhoz!
Legyen ez a levél példa azoknak, akik még kezelésekre járnak, hogy ne adják fel, mert sok erővel és akarattal meg lehet gyógyulni.
Röviden a történtekről:2005.júliusában kerültem a várpalotai kórházba, ahol a diagnózis:CIRRHOSIS HEPATIS. Egy hétig tartottak bent gyógyszeres kezelésen, majd Ajkára irányítottak máj transzplantáció elindítása céljából. Az itteni diagnózis: alkoholos májzsugorodás. Ez a ,,bélyeg,, végigkísért mindenhova, ahol meg kellett mutatnom a zárójelentéseket. Fél év múlva ismét kórházba kerültem. ,,Orvosi reakciók: elvonási tünet, ha egy pohár sört megiszik meghal, csak egy éve van hátra…,, Egyetlen egy belgyógyász főorvos kezelte humánusan az esetemet és adott meg minden kezelést, ami módjában állt. Ajkáról, Budapestre küldtek a transzplantációs klinikára, ahol megerősítették a szervátültetés tényét. Öt orvos közül (kettő adjunktus) egy sem tudott más megoldást, vagy nem fogadta el azt a tényt, hogy meg lehet gyógyulni ,,kés,, nélkül is! Ennyi tortúra után kezdtek jóra fordulni a dolgok. Ismerőseim révén az interneten néztem meg a Vargha Gyógymód gyógyító tevékenységét. Bevallom, először idegenkedtem tőle, de a tények magukért beszéltek. Mikor bekerültem állapotfelmérésre, egyből azt kérdezték, hogy hol dolgoztam, nem pedig azt, hogy mennyi alkoholt fogyasztok.(20év a vegyiparban)
Hétről-hétre, hónapról-hónapra lényegesen jobban éreztem magam. Megerősödtem, visszanyertem régi önmagam. Mintha kicseréltek volna. A laboreredmények folyamatosan javultak. VISSZANYERTEM AZ EGÉSZSÉGEM!!!

Külön köszönettel tartozom Tóth Tibor kezelőmnek, aki végtelen nyugalommal, hozzáértéssel, rettentő sok jó tanáccsal, türelemmel és kellő szigorral segítette gyógyulásom! Ő egy igazi úriember!!!Örülök, hogy megismerhettem!
Még egyszer nagyon szépen köszönöm Vargha Zoltán úrnak, Tóth Tibornak, Tündének és a recepciós hölgyeknek!!!
Várpalota, 2007.június 11. 

Vizauer Dezső
Tisztelt doktor úr!

Három évvel ezelőtt jártunk az Önök intézetében! Kislányomat kezelte, súlyos epileptikus görcsei voltak a kezelések előtt. Lelkileg is és anatómiailag is sikeresen fejeztük be a kezeléseket! Köszönjük szépen! Ugyan már számtalanszor megköszöntük, de így, hogy rátaláltam weboldalukra, mások is meggyőződhetnek róla mit ér kétéves együttműködés a kezelő orvossal! Tiszteletünk!
Ma M. már 10 éves és rohamok, kábító gyógyszerek nélkül él. Itt Szlovákiában számtalan orvosi papírba feljegyezték a doktorúr nevét! Mindenkinek csak tanácsolni tudom az Önök gyógymódjait, hiszen egy életet mentettek meg! Az epilepszia súlyos betegség. A folyamatos rosszullétek folytán szinte elektromos kisülések keletkeznek az agyban, sejtek százai, ezrei pusztulnak el. Egy idő után visszafordíthatatlanná válik a betegség, egymást érik a görcsök, rohamok. Teljes testi és lelki leépülés következhet be.
TISZTA SZÍVBŐL KÖSZÖNJÜK A SEGÍTSÉGÜKET! S EZENNEL SZERETNÉNK KÖSZÖNETET MONDANI JOLIKÁNAK IS AKI OLY ODAADÓAN GONDOSKODOTT ÉS MÉG AZ ÜNNEPEKET IS OLY SZÉPPÉ TETTE SZÁMUNKRA!

Szlovákia, 2007. június 10.

Zsemlye család Szlovákiából
Nagy Andrea


M. Erika


Kedves Vargha úr!

2007. június 6-án megtörtént életünkben a csoda. 6 év sikertelen próbálkozás és vetélés-sorozat után megszületett S. lányunk Az okot jelentő immunrendszer-rendellenesség, valamint hormonzavarok megszüntetésében az Ön gyógymódja rengeteget segített, a kezelések mellett nem volt szükség hormonkészítmények szedésére.
Hálás vagyok kezelőmnek Editnek, aki szakmai tudása mellett igazi emberséget mutatott, bátorításával, figyelmességével segített átvészelni a legnehezebb időszakot, de figyelemmel kísérte egész várandóságomat is.
Tapasztalataim alapján több ismerősömnek, barátomnak is ajánlottam és a jövőben is ajánlani fogom az Ön gyógymódját és az intézményt.

Köszönöm és munkájukhoz további sikereket kívánok.

2007.július 3.

Kozér Emőke
Vargha Zoltán úr részére, Vargha Gyógymód intézet!

Ezúton szeretném kifejezni hálás köszönetemet azokért az eredményekért, amelyeket az Ön gyógymódjának köszönhetek. Feleségem január óta jár Önökhöz azzal az elsődleges céllal, hogy kislányunknak testvére születhessen. Az első néhány kezelése után úgy döntöttem, én is kivizsgáltatom magam, bár konkrét betegségre utaló panaszom nem volt, ,,csak,, a szokásos apróságok, úgymint hátfájás, gyomorégés,stb. Az állapotfelmérés során ezek mind előjöttek, és ennek megfelelően elkezdődött a kezelésem, feleségemmel együtt Csirkó Józsefné Editnél. Néhány hét után már múltak a panaszaim, és felülvizsgálaton is voltam, amely azt mutatta, hogy jó úton járunk. Ezután még kb. 3 hétig jártam Edithez, és úgy éreztem, meggyógyultam.
Sajnos azonban a továbbiakban a kezelésekre járni nem áll módomban, mert munkarendemmel nem tudom összeegyeztetni, illetve anyagilag is nagy teher mindkettőnk folyamatos kezelése. Remélhetőleg feleségemnél sikeres lesz a kezelés, és hamarosan úton lesz a kistestvér.
Szeretném elmondani, hogy Edittel maximálisan meg voltam elégedve, mind az emberi hozzáállása, mind a kezelések módja tökéletesen megfelelt az elvárásaimnak.

Munkájukhoz további sok sikert kívánok!

Diósd, 2007. május 2. 

Eőry Ákos
Tisztelt Vargha Gyógymód!

2007 február közepén kezdődtek kezeléseim intézetükben. Kezeléseimet Cseresznyés István végezte. Panaszaim a kezeléseknek köszönhetően mára már a múltnak tekinthetőek. Ettől függetlenül időnként vissza fogok járni egy-egy ,,emlékeztető,, kezelésre. Ezen levelem megírására ösztönzött, hogy tudassam Önökkel hálás vagyok a segítségükért! Kezelőmtől rengeteg okos tanácsot és ötletet kapok és ezen levelemmel szeretnék a pozitív tapasztalataimról visszacsatolni Önöknek. Kezdetben rengeteg fájdalmas pont volt a lábamon, mára már egyetlen pontom sem fáj.
Köszönöm még egyszer István segítségét!

Budapest, 2007. június 4. 

Gálos István
Harangozó Krisztina


Tisztelt Vargha Gyógymód!

2007 február közepén kezdődtek kezeléseim intézetünkben. Kezeléseimet Cseresznyés István végzi. Körülbelül a kezelés megkezdését követő 3 hét után néhány éjszakán keresztül nagyon rosszul voltam, hánytam, gyenge voltam. Aztán ezt mintha elvágták volna, gondolom így reagált kezdetben a szervezetem. Kb. a 7. héttől jelentős javulást tapasztaltam, alhasi fájdalmaim teljesen elmúltak, jól alszom, jó a közérzetem. Az influenzás időszakot is probléma nélkül átvészeltem, pedig korábban mindig áldozatául estem.
Ezen levelem megírására az ösztönzött, hogy tudassam Önökkel hálás vagyok a segítségükért. Köszönöm még egyszer István segítségét és remélem hamarosan egy kisbaba híréről is beszámolhatok Önöknek!

Budapest, 2007. június 4. 

Fenyves K.
Szentes Dóri


Igen tisztelt Vargha Doktor úr!

Ezúton szeretnék ebben a formában is köszönetet mondani Önnek és nagyra becsült Kollegáinak eredményes gyógyulásomért! Amikor az intézetbe, tavaly nyár végén először beléptem, még nem hittem volna, hogy 2007. május 2-ára elfelejthetem, hogy valaha is beteg voltam.
2006. júniusában volt két komoly műtétem, rosszindulatú mamma daganatot távolítottak el. A sugárkezelést nem fogadtam el, az Önök által alkalmazott, sejt színtű, tudatos gyógyulást választottam. Ez idő alatt, mindvégig, maximálisan igyekeztem mindenben együttműködni Önökkel, szorgalmasan eljártam a kezelésekre, Szatmáry Katihoz. Neki nagyon sokat köszönhetek, áldozatkész, türelmes, hatékony munkájáért, okos, jó tanácsaiért, a bíztatásáért és mindenért!!!
Mostanra: sok mindenben átalakultam, a gondolkodásomat tekintve. Az életmódom és táplálkozásom is összhangban vannak. Hetente kétszer tornászni, egyszer jógára járok. Ha tehetem úszni megyek, stb… A hangulatom jó, erős, energikus vagyok! Igyekszem ezt meg őrizni!
Még egyszer köszönöm az Ön és csapata minden tagjának eredményes munkáját és az egészségemet!

2007. május 2. Kojok Istvánné
Tisztelt Vargha úr!

Szóbeli köszönetemet írásban is szeretném megerősíteni. A nagyszerű módszer, és a nagyszerű kezelőm, Szalai Magdi hozzáértése, szeretete, embersége segített, hogy családomnak újra hasznos segítője lehetek. Nagyon hasznos tanácsai sok-sok erőt adtak a talpra álláshoz, a tovább lépéshez. Kérem tolmácsolja neki is köszönetemet.
Kívánok Önöknek sok sikeres gyógyítást, a betegekhez kitartó türelmet, megértést, munkájukhoz fáradhatatlan energiát. Erősítse tevékenységüket küldetéstudat, és a gyógyult betegek hálás emlékezete!

2007. május 18. 

Kiss Ottóné
Kedves Vargha Zoltán úr!

Az Ön intézetébe 2007. január 19-én, vett föl Vargha Zsolt szívkoszorúér szűkülettel, egyéb kisebb problémával. Szeretnék köszönetet mondani azért, hogy a szívszúrások-nyomások ,,majd kiugrik,, érzés teljesen megszűnt, a kisebb problémák is eltűntek. A Máv kórház kardiológia főorvosa szerint az erek is jobb állapotban vannak, mint két hónappal ezelőtt.
Zsoltinak köszönöm az okos gondolkodásmód-életmód, étkezési tanácsait, igyekeztem betartani. Kemény Tündének köszönöm az elején hihetetlen fájdalmas, ma már simogatásnak tűnő, lelkiismeretes munkáját, okos beszélgetéseinket, és a legfontosabbat: meggyógyított. Sőt a fiamat is meggyógyította, 2006 decemberben kísértem be Önökhöz, borzasztó állapotban, három heti kórházi kezelés után. Külön köszönöm Önnek, hogy létrehozta ezt az Intézetet, és a millió akadály ellenére nem adta fel.

Köszönöm és jó egészséget, további sikereket kívánok

Budapest, 2007. március 22 

Varga Rózál
Posta


Cintia


Ürögdi család




A Vargha gyógymód rendkívüli hatásai miatt megszűntek ízületi panaszaim, helyreállt a lelki egyensúlyom, tele vagyok tervekkel, energiával, szeretettel.
Hálásan köszönök mindent, Melindának, Robinak és Vargha úrnak.

Budapest, 2007. április 6. D.D.
Tisztelt Vargha Zoltán Úr!

Hálás szívvel mondunk köszönetet Önnek és az egész intézménynek, lányunk Lotti gyógyulásáért. Másfél évvel ezelőtt, mikor Lottira betegségei miatt, sclerosis tuberosa, Langerhans sejtes mistiogradis, műtét és komoly infúziós kezelés várt volna Ön reményt adott és bátorságot ahhoz, hogy az orvosi terápiát az Ön világhírű módszerével helyettesítsük.
Kezelőorvosunk beleegyezésével és támogatásával kezdtük a kezelést, amely már hat hét alatt sikert hozott. A daganatok elmúltak, az epilepszia nem jelentkezett, Lotti általános állapota és erőnléte nagyon jó.
 Elismeréssel tartozunk Maricának, aki majdnem mindig a kezelőnk volt és akivel szinte baráti kapcsolatot tartunk fenn.
Hosszú ideig jártunk a Vargha Gyógymódba, de megérte mert Lotti ma már az óvodások mindennapi életét éli, természetes lett számára a vegetáriánus diéta, az egészséges életmód. Bizakodva tekintünk a jövőre és tudjuk, hogyha bármilyen probléma adódik gyermekünkkel, Önhöz fogunk fordulni.

További működésükhöz nagyon sok sikert, erőt és egészséget kívánunk!

Őszínte tisztelettel Lévai család és Lotti
Tisztelt Vargha Úr!

ezt már korábban tennem, de az élet úgy hozta, hogy sajnos csak most került rá alkalom.

2006. novemberében látogattam el először a Gyógy központba, mivel a lányom felfigyelt az interneten lévő egyik cikkükre. Az Ő invitálására mentem Önökhöz, mivel súlyos gerincproblémát diagnosztizáltak az Amerikai Idegsebészeti Klinikán. Ez öt évvel ezelőtt volt amikor ugyanis porckorong sérveket mutatott a felvétel. Az előírt terápia kímélő életmód, gyógytorna és melegvizű gyógyhelyek igénybe vétele és a lényeg a felírt orvosság, mely : 2mg-os Xanax SR (este) és Sermion értágító tabletta 3x1 napi adagban. Így érkeztem Önökhöz és még sok apró bajjal, amely az 55 év alatt összegyűlt. Hála a gondviselésnek, hogy Vargha Attila kezelőhöz kerültem, aki mind a 6 hónap alatt irányította kezeléseimet, nem kevésszer nagy gondot okozva neki. Ez állt az orvosságról való nehéz leszokásról és a változóan felmerülő problémákról. Attilában egy rendkívül kedves, szimpatikus fiatalembert ismerhettem meg, aki mindvégig szívén viselte gyógyulásom. Kedves lénye hozzásegített, hogy egyszer se hagyjam ki a kezelést, bármennyire nehéz volt a mindennapok sűrű programjaiban eljutni a Gyógy központban. Továbbá nagyra értékelem, hogy tanfolyamokkal állandóan bővíti tudását.
A kezelés kb. 6 hónapig tartott. Ez után történt, hogy egy MR vizsgálat során megállapítást nyert, hogy a porckorong sérveim eltűntek a kezelő orvosom legnagyobb csodálkozására. Továbbá a csuklómon volt egy borsó nagyságú csontkinövés, melyről egyszer csak azt vettük észre Attilával, hogy eltűnt. Meg kell jegyeznem, hogy naponta kb. 4-6 db. Hashajtó tablettát is bevettem, melyet szintén teljesen elhagytam. 2006. decemberétől teljesen orvosságmentesen élek az óta még egy fejfájás csillapítót sem vettem be.
Tisztelt Vargha Úr, engedje meg, hogy hálás köszönetemet fejezzem ki az Ön által kifejlesztett és alkalmazott gyógymódról. Továbbra is nagy örömmel fogom majd Önöket látogatni egy-egy szinten tartó kezelés miatt. Legyen kedves tolmácsolni fiának Attilának megelégedésem, nagyrabecsülésem és köszönetem.

Befejezésül engedje meg, hogy még egyszer gratuláljak az Ön által alkalmazott gyógymódhoz és köszönetemet fejezzem ki az eredményekért. Itt ragadom meg az alkalmat, hogy a közelgő Új Év alkalmából szívből kívánjak Önnek és minden kedves dolgozójának sikerekben gazdag Új Évet és ehhez erőt, egészséget!

Budapest,2007.december 26. 

Pokornyi Jánosné
Váczi Istvánné Andrea


Barbara


Tisztelt Vargha Úr!

Köszönöm a közel fél év során tanúsított segítségünket, melynek eredményeként felerősödtem testileg és lelkileg egyaránt. Nagyrabecsülésem fejezem ki az intézmény minden dolgozójának, emberséges magatartásuk, szakmai felkészültségük miatt. Külön köszönettel tartozom Lángi Istvánnak, akitől nemcsak kezeléseket, hanem önzetlen odafigyelést, számos gyakorlati jó tanácsot és nem utolsó sorban nagyon jó könyveket, könyvcímeket kaptam.

Budapest, 2007.március 19.

További sok sikert kívánok munkájukhoz!

Bolfert Eszter
Tisztelt Vargha Úr!

Köszönetet szeretnék mondani a Vargha Gyógymód Kft-nek ezen belül a gyógymód tapasztalt ,,moguljának,, Vargha Úrnak, aki nagy szakértelemmel rendelkezve a magyar nép gyógyítását tűzte ki ÉLETHIVATÁSNAK.
Továbbá kezelőmnek, Magdikának, aki szaktudásával nem csak a testi fájdalmaim megszüntetésében, de a lelkem gyógyításában is részt vett. Türelmével, empátiájával vezetett gyógyító munkájának számomra is nagyszerű eredményéhez. Gerincbántalmakkal, ülési nehézségekkel, végtag zsibbadással, migrénes fejfájással, alvászavarral, puffadással küszködtem már 3-4 éve. Sok mindent kipróbáltam sikertelenül. Elmondhatom, hogy a Vargha gyógymód által kifejlesztett 33 intenzív kezelés eredményeként, kiválóan érzem magam. A felsorolt problémáim megszűntek.
Köszönet a ,,szisztémának,, a kezelőnek no és magamnak, hogy hittem a gyógyulásomban és betartottam az utasításokat. 

Pásztor Józsefné
Tisztelt Vargha Úr, kedves kezelők, kollegák!

Most már jól vagyok. Köszönöm, hogy segítettek kijönni abból az állapotból, amibe nyárra kerültem. Akkor még elképzelhetetlennek tűnt a szorongás-mentes élet, hogy nem törnek rám pánikrohamok, ha el kell hagynom az otthonomat, hogy tudok a munkámra (vagy bármi másra, pl. könyvekre) koncentrálni, és egyáltalán: hogy újra képes vagyok, ha nem is teljesen, de megközelítőleg, a normális működésre. Külön köszönet kezelőmnek, Nagy Csabának, akinek segítőkészsége és figyelmessége nélkül talán nehezebben jöttem volna rendbe. 

Németh Anita
Vargha Gyógymód - Sós Árpád

Kedves Árpád!

Mint az általad is ismert betegségem terápiás kezeléséhez igénybe vettem a Vargha Gyógymód szolgáltatásait. A közel egy éves kezelés nagymértékben hozzájárult a gyógyulásomhoz, amiért ezúton szeretnék köszönetet mondani Neked, és rajtad keresztül az intézetnek.
Mellékelem a gyógyulásomat reprezentáló PET CT lelet eredményét, mely tanusítja, jelenlegi állapotomat.

Köszönet és Tisztelet a lelkiismeretes munkádért.

Budapest, 2007.március 06. 

Adamov László
Tisztelt Vargha Úr!

2006. augusztusában kezdtem el a kezelésekre járni. Módszerének köszönhetően meggyógyultam, jól érzem magam. Külön köszönettel tartozom Editnek, aki a kezeléseket végezte, amiért utat mutatott és megtisztelt a barátságával.

Még egyszer nagyon köszönöm! 

Győri Ivett
Tisztelt Vargha Úr!

Köszönetemet szeretném kifejezni Vargha Zoltán úrnak és csapatának a 8 hónapos gondos kezelésért. 2006 június 23-án kerestem fel önöket állapotfelmérésre ( tüdőrák diagnózissal ).
Az azóta eltelt időszak alatt állapotom, érzésem szerint, és a vérvizsgálati lelet alapján, teljesen megjavult, odaadó munkájuknak köszönhetően. Külön kiemelném Nagy Csaba lelkes becsületes munkáját. A több mint 100 napos kezelés alatt rengeteget beszélgettünk, nevettünk, ami, szerintem, felért egy fél gyógyulással!Úgy érzem, közérzetem nagy változáson ment keresztül, természetesen a jó irányba, az immunrendszeremet úgy megerősítette, hogy remélem, a betegség hosszú időre elkerült!
Ezúton is kívánok Önöknek a gyógyításban további sikereket, hogy még rengeteg ember életkedvét, egészségét visszaadják!

Szigetszentmiklós, 2007.02.14. 

Boross Gézáné
Tisztelt Vargha Gyógymód!

Ezúton szeretnék hálás köszönetet mondani Önöknek a gyógyításomért. Tisztába vagyok azzal, hogy a Zsuzska és a Magdi tudása, szakképzettsége és lelké nélkül én valóban egy beteg ember maradtam volna életem végéig, úgy ahogy azt az orvosok mondták 2006 februárjában. Akkor azt hittem, hogy én vagyok a világon a legbetegebb ember és ez szomorúvá tett. Most már tudom, hogy maga a szomorúság betegít. Nagyon sok mindenre megtanított az Önök gyógymódja. Persze én is igyekeztem elsajátítani az Önök által vélt gondolkodásmódot, életvitelt és táplálkozást. Nem volt egyszerű, hiszen vérbeli orvos családból származom, és mint tudjuk ők, kevésbé gondolkodnak a természetes gyógymódokban. Az elejétől fogva nagyon komolyan vettük (én és a családom) a kezeléseket és mindannyian akartuk, hogy meggyógyuljak. Ezt az is bizonyítja, hogy 2 hónapon keresztül minden este vettem a fáradtságot és Budaörsről, munka után beutaztam a belvárosba, mindezt úgy, hogy közben a 4 éves gyermekem csak este 8 körül számíthatott rám. Hála a férjemnek, ezt a problémát is sikerült átvészelnünk. Én azt gondolom, hogy nekem minden feltétel adva volt ahhoz, hogy meggyógyuljak. Pajzsmirigy problémával küzdöttem.
Az első terhesség alatt, sajnos egy támadás miatt komoly sokk ért és a hormonjaim szülés után nem tudtak a normál keretek közé visszaállni. Ez csak pár év múlva derült ki, amikor a fogamzásgátló tabletta szedését elhagytam. A panaszok egyre erősödtek. Nagyon szédültem és lépten-nyomon elájultam, borzasztó sokat szorongtam és állandóan feszült, ideges voltam.
Első elkeseredésemben orvoshoz fordultam. Erős orvosságokat kaptam, ami szabályozta a hormon szintemet (vagy nem) , vagyis az agyalapi mirigyet. Sajnos az orvosság 3 hét után sem hatott, panaszaim ugyanúgy megmaradtak. 2006. március elején kezdtem járni a Vargha Gyógymódba, Zsuzskához. Az állapotfelmérésen kiderült, hogy nemcsak a hormon-, hanem a mirigyháztartásom is feje tetejére állt. Emésztési és alvás problémáim is voltak. Már az első hét után éreztem hatást, változást. Az első kezelések számomra nagyon fájdalmasak voltak, aztán kezdett az állapotom javulni és azok a bizonyos pontok sem fájtak már annyira. Az orvosságot folyamatosan csökkentettük és 2 hónap után teljesen el is hagytam. A folyamatos kezelések alatt az állapotom soha nem lett rosszabb, egyre inkább javultam és gyógyultam, hála a gyógymódnak. Sőt olyan ,,normális,, dolgokat produkált a szervezetem, amit eddigi életem során még soha (pl. a rendszeres, 28 naponkénti menstruáció).
Elhatároztuk a férjemmel, hogy ha valóban meggyógyultam miért ne lehetne a kisfiunknak testvére. A gyermekáldásra mindössze 4 hetet kellett várni és már kopogtatott is a gólya. Határtalanul boldogok vagyunk. Már a 14. héten tartok. A hormonszintem teljesen normális a panaszaim nem tértek vissza. Egyenlőre jól viselem a ,,más állapot,,-ot és az eredményeim is jók. Persze nagyon odafigyelek a táplálkozásomra, az életvitelemre és arra, hogy semmiféle külső hatás ne legyen képes kimozdítani ebből a kiegyensúlyozott, boldog állapotból.
Amióta a saját bőrömön éreztem a gyógyulást, hittérítőként adom át másnak is a Vargha Gyógymód elérhetőségeit és próbálom magyarázni az elkeseredett embereknek, hogy van a betegségre megoldás, orvosság nélkül is, és még fontosabb a megelőzés. Sajnos még a XXI . században is sokan hibbantnak néznek, de velem megtörtént a csoda! És én ezért nagyon hálás vagyok a Gyógymódnak és a kezelőimnek is. Köszönöm, hogy elolvasták levelem és mindig boldogan fogok visszaemlékezni az Önök által segítséget nyújtó kezekre. Az biztos, hogy soha nem fogom elfelejteni Zsuzskát és Magdit. Vargha Úr is joggal lehet büszke, hogy ilyen csodálatos emberek dolgoznak a csapatában és adják tovább ezt a hihetetlen, földön túli erővel bíró gyógymódot.

Maradok tisztelettel 

Csapóné Illés Kornélia
Tisztelt Vargha Gyógymód!

Évek óta számos egészségügyi problémám gyűlt össze. Egyre elviselhetetlenebb lett a közérzetem és a fájdalmam. Azt mondták az orvosok, hogy nincs kiút, csak enyhíteni tudnak a kapott orvosságokkal, de meggyógyulni nem fogok. Azt sem felejtették hangsúlyozni, hogy sokízületi gyulladás milyen mozgásképtelenséggel járhat. Azt sem titkolták, hogy a kapott orvosságok a legerősebbek és ennek szedése milyen káros mellékhatással járhat.
Ezek után döntöttem úgy, hogy felkeresem a Vargha Gyógymódot, gondoltam megér egy próbát. Az állapotfelmérésen Vargha úr egyértelműen közölte, hogy az állapotom visszafordítható, ha együtt tudok működni. Olyan meggyőzőek voltak ezek a szavak, hogy elfogadtam ezt a lehetőséget.
Feltételek: ha betartom az étkezés változtatását, végzem a joga gyakorlatokat, szedem a táplálék kiegészítőket és rendszeresen eljárok a kezelésekre, visszatér a szervezetembe a változás és ismét élhetőek lesznek a napjaim, ismét célokat tűzhetek ki.
Örömmel mondok köszönetet a kezelést végzőknek. Legtöbb (28) kezelést kaptam Odenwald Nándortól. Köszönöm szakértelmét és segítőszándékú beszélgetéseit. Külön köszönöm, hogy megkaptam az ajánlott ételek receptjeit, melyet ő és Vargha Zsolt állított össze. Ez nagyszerű dolog, hiszen onnantól nem kellett gondolkodnom hogyan készítsem el az ételeimet.
Kezelést kaptam még: Józsa Csabától, Csirkó Józsefnétől, Sós Árpádtól, Tóth Tibortól.
Minden kezelést végzőnek köszönöm, hogy hozzájárultak az állapotom javulásához.

Az intézet minden dolgozójának kívánom, hogy jó egészségben, sokáig végezzék ezt a szép feladatot, hogy nagyon sok ember találjon vissza önmagához és érezze jól saját magát, mint én. Érezze azt, hogy rend van a fejében és rend van körülötte.

Kondoros, 2007.szeptember 20. 

Mihaleor Katalin
Kozér Emöke


Tisztelt Vargha Úr, munkatársak és kezelők!

Örömmel tudatjuk Önökkel, hogy első gyermekünk, Tibike megszületett.
Neve: Molnár Tibor Gyula
Súlya: 3000g
Hosszúsága: 54 cm
Szeme: sötét kék
Haja: sűrű és fekete
Születésének ideje: 2007. október 18 23:30

Érkezése teljessé teszi szívünk minden örömét. Férjemnek és nekem meggyőződésünk, hogy az Ön gyógyítási módszere és Tóth Tibor kollegájának kezelései nagyban hozzájárultak kisfiunk egészséges fogantatásához, fejlődéséhez 2006 szeptemberében, másfél év próbálkozás és három ciszta (petefészekben) után, teljesen felborult ,,női renddel,, kezdtük meg a kezeléseket férjemmel, Tóth Tibornál, a Vargha Gyógymódban. Heti három alkalommal jártunk egészen karácsonyig, amikor 1 hónap szünetet kellett, külső okok miatt- tartanunk. Ezt követően kezdtük újra a kezeléseket. Már az első hónap után rendeződött a ciklusom és a ciszták eltűntek. Kisbabánk valamikor január vége és február közepe körül foganhatott. Az áldott állapotom alatt párszor még voltam kezelésen. Végig jól éreztem magam és a szülésem 3,5 óra alatt lezajlott. Azt hiszem jobban tervezni sem lehetett volna.

Köszönjük a munkáját, a munkájukat és Tóth Tibor türelmét, figyelmét, szakértelmét. A Vargha Gyógymódban mindenki kedves és segítőkész volt velünk. Nem értjük pontosan mi és hogyan történt, de a ,,csoda,, itt van, megérkezett.
Szívből gratulálunk Önnek szakértelméért, gyógyítási módszeréhez és kiváló kollegáihoz.
Köszönjük.

Maglód, 2007.12.19.
Molnár Tibor és Anikó
Vargha Gyógymód Vargha Zoltán részére

Tisztelt Vargha Úr!

Elnézését kérem, hogy levélben zavarom, de tudom olyan elfoglalt, nehezen lehet Önnel személyesen találkozni. Az a betege vagyok, aki nehezen kezelhető, csökönyös, nem hisz semmiben, kizárólag önmaga erejében, racionális gondolkodása csak azt fogadja el, ami tényleg érzékelhető, anyagilag kitapintható. Szóval egy megátalkodott materialista.

Végső elkeseredettségemben fordultam annak idején Önhöz, amikor már úgy éreztem megőrülök. Történetem egy horror: 1997-ben a sigmabélből eltávolítottak egy rákos tumort, mivel szövettan Dukes C-t mutatott 25 alkalommal kaptam chemoterápiát. Rá egy évre fokozatosan gyengültek izmaim, nehezen jártam, több helyen is vizsgáltak a reumatológián, mindenféle diagnózis megállapítása után különféle kezelésekre egyre romlott állapotom.

2004-ben COPD -ot állapítottak meg a tüdőosztályon, majd myasthénia gravist a neurológián és az orvos Mestinont írt fel, majd a 30 éve szedett nyugtatóm azonnali elhagyását javasolta. A Mestinon szedését követően a hasmenéstől kiszáradva a mentők vittek kórházba. A nyugtató abbahagyása epileptikus rohamokat váltott ki belőlem. Mikor már 10 napja nem aludtam, mentő helyett, egy ismerősöm tanácsára elmentem Önhöz. Nem hittem benne, de gondoltam, már nekem mindegy, rosszabb nem lehet. A legelső találkozásunkkor meggyőzőtt, akkor este aludtam először. Mivel dagadt vizes lábamra a kórházban vízhajtót írtak fel, egy-két hét alatt a kezelések hatására eltünt a víz, lábaim visszanyerték formájukat a vízhajtót abbahagytam. Elhagytam a Mestinon-t, megszünt a hasmenésem. ezt megerősítette Szobor prof., aki a myasténia legnagyobb szakértője, szerinte a bélműtéttel összefüggő paraneoplasiás myasthénia sindrómám van, amire nincs gyógyszer. Önnek is gyanus volt, hogy a myasthénia hátterében nincs thymoma.

Kezelések hatására tehát: eltünt a víz a lábamból, térdemről, az orvosi diagnózis= arthrózis. Kontrollok bizonyítják javult a légzésem-rendszeres kezelések hatására erőre kaptam, igaz ez változó, de többnyire normálisan képes vagyok járni.  Ezen túlmenően a legutóbbi UH vizsgálaton nem találták azt a 25 mm-es cisztát a májamon, amit a műtét után diagnosztizálták és kontrollokon kimutattak. Szóval nem semmi, amit segített rajtam, mondhatnám azt is., hogy maga nélkül már szétestem volna, de a kezelések összeraktak.

Nagyon-nagyon köszönök mindent, utólag és előre is.

Hálás szeretettel:

Dr.Kerti Zsuzsa 

dr.Kerti Zsuzsa
Tisztelt cím.

Itézetünkben 2006. március 07. és 2006.július 21. között jártam gyógykezelésre. Már korábban (1973-ban), majd 2006-ban újra megállapították nálam a vastagbélgyulladást. 2006. évtől többször jártam különböző korházakban annak érdekében, hogy meggyógyuljak, de az orvosok nem tudtak rajtam segíteni, csak időszakosan szűntek meg a panaszaim. Az Önök kiváló intézetében történt kezelések, jó tanácsok hatására ez év július 17-én panaszmentes lettem, vagyis a kezelés sikeres volt, amit Vargha Úr is megállapított. Az Önöktől kapott tanácsokat betartva remélem egészségem tartós marad. Mindezekért végtelenül hálás vagyok önöknek, az ott dolgozó szakszerű személyzetnek, különös tekintettel Magdika nevű dolgozójuknak, aki mindent megtett a gyógyulásom érdekében.

Az intézet minden dolgozójának megköszönöm az odaadó munkáját és jó egészséget, sok sikert kívánok Önöknek. 2006.július 21. Tisztelettel és köszönettel

Török Péter
Tisztelt Vargha Zoltán!

Fiunknál 3 évvel ezelőtt reumatoid arthritis betegséget diagnosztizáltak. Ez a betegség szinte minden izületét megtámadta, járni is alig tudott már. Egy teljes nyarat kórházban töltött, szteroid tartalmú gyógyszerekkel kezelték. Orvosi utasításra kíméletes életmódot írtak elő, a gyógytornán kívül semmiféle mozgást nem ajánlottak. Egy év elteltével a médián keresztül hallottunk a Vargha Gyógymódról. Hála az Önök segítségének, Martin állapota a kezelések hatására fokozatosan javulni kezdett. Hittünk a gyógymódban, már a kezelések elején elhagytuk az orvosságokat és követtük Vargha Úr utasításait. Köszönet Vargha Zsoltnak, akitől bíztatást, kitartást kaptunk 8 hónapon keresztül, köszönet Vári Zsolt kezelőnek, aki humorával, jókedvével is segített Martinnak elviselhetőbbé tenni a kezdetben fájdalommal járó kezeléseket. Mára Martin teljes tünetmentes, orvosi felülvizsgálatán minden lelete negatív. Egy évvel ezelőtt elkezdett kajakozni, már országos versenyeken vesz részt.Hálás köszönettel:

Martin és szülei
Köszönőlevél

Alulírott Tolnai Eszter meg szeretném köszönni a Vargha Gyógymódnak és munkatársainak, hogy meggyógyítottak! Panaszaim a következők voltak:3 évig tartó fájó vizelés, menstruációs görcsök, hőhullámok és hátfájás. Ezek megszűntek a gyógymód hatására, újra egyensúlyt kaptam idegközpontom és szervezetem között. Budapest,2006.06.26. Köszönettel: Tolnai Eszter
Tisztelt Vargha Zoltán úr!

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani Önnek és az Intézet munkatársainak, hogy gyógyulásunkat elősegítették. Magam, és fiaim is emésztési gondokkal küzdöttünk, ami a kezelések hatására megszűnt. Javult közérzetünk, és erőnléti állapotunk, így nagyobb intenzitással tudom végezni munkámat, illetve fiaim eredményesebben folytatják tanulmányaikat. További gyógyító munkájukhoz sok sikert kívánunk! Kecskemét,2006.október 18. Köszönettel: Fazekas Mihály és fiai Mihály és Péter
Kedves Vargha Gyógymód Intézet!Kedves Vargha Zoltán Úr!Kedves Szalai Magdi!

2006 áprilisában - a villamoson elhelyezett hirdetésükből értesülve létezésükről és az internetes honlapjuk többszöri átnézése után - jelentkeztem Önöknél állapotfelmérésre és kezelésre. 1993-ban immunrendszeri rendellenességet - un. Sjögren syndrómát állapítottak meg nálam, mivel a nyálmirigyeim többször is begyulladtak, egyre nagyobbra nőttek, végül mindkét oldali Parotist el kellett távolítani ( a Non-Hodgkins Lymphoma veszélye miatt - amit szerencsére elkerültem). A nyálmirigyek eltávolítása után teljesen megszűnt a nyálképződésem, állandó száj és szemszárazsággal küzdöttem, melyhez később - apróbbnak gondolt - egyéb tünetek is társultak (izületi bántalmak, gyakori fejfájás, epe- és hasnyálmirigy panaszok,stb.)

Fenti tüneteimet szekorvosokkal (fül-orr-gégészet, belgyógyász,reumatológus)- és néha természetgyógyászokkal - külön-külön kezeltettem, csekély eredménnyel. 2000-ben a munkahelyi orvosom találta meg azt az immunológust, akihez azóta is járok ellenőrzésre. Az állapotomat nem találta súlyosnak, félévenként alaposan megvizsgált és évenkénti vérvizsgálattal ellenőrizte az un. antitestek mennyiségét, rendszeresen kellett szednem egy csekély hatóanyagú gyógyszert.

Mindezek alapján gondoltam azt, hogy megpróbálom a Vargha Gyógymód Intézet kezelését. A Vargha Zsolt által végzett állapotfelmérés után Szalai Magdihoz kerültem kezelésre, akivel kezdettől jól megértettük és megszerettük egymást. Megpróbáltam tartani magam mindazokhoz az étrendi és életmód-változtatási tanácsokhoz, amiket Önöktől kaptam.

10 kezelés után már mindketten érzékeltük a pozitív változásokat, jobban aludtam,csökkentek az izületi panaszaim, és hamarosan megindult a nyálképződésem, a nyelv alatti és más kisebb mirigyektől. Ez nagy élmény volt nekem azok után, hogy 15 évig alig - csak állandó víz ,,kortyolgatás,, mellett - tudtam ,,száraz,, ételt megenni, és beszélgetés közben is állandóan kiszáradt a szám. Az állapotom és a hangulatom is fokozatosan javult -ezt férjem is észrevette,- a kezelések egyre kevésbé voltak fájdalmasak, a panaszaim megszűntek. Észrevette a fogorvosom is, hogy megindult a nyálképződésem, pedig nem szóltam előre a kezelésekről. Észrevette a pedikűrösöm, hogy jobb állapotban vannak a lábaim, mint korábban. Javult a vérképem, csökkent a koleszterinszintem is. Abbahagytam a gyógyszer-szedést és a ,,műkönny,, használatára sem volt már szükségem.

6 hónapig jártam rendszeres kezelésre (nyáron hosszabb szünettel) és 50 kezelés után a felülvizsgálaton Vargha Zoltán ,,egészségesnek,, minősített. Novemberben , a szokásos immunológiai vizsgálaton - melynek ambulánlapját mellékelem - a főorvosnő is elismerte a pozitív változásokat, a vérvétel eredményét telefoni érdeklődésemre ,,gyönyörű,,-nek minősítette és csak egy év múlva kell újabb kontrollra mennem.

Mindezt Önöknek köszönhetem és hálásan köszönöm is, mindenkinek csak hasonló ,,csodás,, javulást tudok kívánni! Munkájukhoz további sok sikert kívánok.Budapest,2007 január 18. Köszönettel és szeretettel:

dr.Szalay Júlia
Tisztelt Vargha úr,Kedves István!

2007. nyarán volt szerencsém Önöket megismerni. Különböző fizikai fájdalommal kerestem fel intézetüket. A magas pulzus nagyon sok kellemetlenséget okozott e mellett fáradékony voltam, és a nehéz napokat, valóban ,,nehezen,, éltem meg. Az első állapotfelmérés után, Lángi Istvánhoz kerültem, aki napról napra világossá tette előttem azt a tényt, hogy ,,betegségem,, lelki eredetű. Kezelésre előjöttek azok a gondok, gondolatok, melyek befolyásolták addigi életem. A kezelést nem nevezném kellemesnek, de úgy hiszem az eredmény a lényeg! Pár héten belül sokkal jobban éreztem magam, a pulzusom csökkent, az azzal járó kellemetlenségek, a fáradékonyság eltűnt. A ,,nehéz,, napokat pedig könnyedén veszem, a fájdalom csillapítót, orvosságot pedig elfelejthettem. Határozottan mondhatom, hogy nem élek vele! Ezen levéllel szeretném megköszönni segítségüket, és a nagyon sok pozitív gondolatot! István: nagyon szépen köszönök mindent! Ma már tudom, hogy a legnagyobb energia maga a tudat, mely teremtő erejű, éppen ezért próbálok pozitívan gondolkodni. Budapest,2008.03.02. Köszönöm,

Németh Melinda Krisztina
Itt küldöm a történetemet:

A nyár folyamán kedves barátainktól hallottunk az önök gyógymódjáról. Érdeklődésemet felkeltette hogyan lehet orvosság nélkül, testi-lelki gyógyulást elérni. Régóta okoz gondot nekem az úgynevezett pánikbetegség és kísérő tünetei. Az eddigi alkalmazott gyógyszerek hatására a májműködésemben zavarok keletkeztek, és az anyagcserém sem működött kielégítően. Reményt vesztetten fordultam Önökhöz. Az állapotfelmérés során önök megállapították, hogy többféle fázisban lehet megoldani a problémámat. Az eleinte fájdalmas kezelések hatására a közérzetem javult, anyagcserém rendeződött és útmutatót kaptam a helyes táplálkozáshoz. A gyakori kezelések egyre kellemesebbé váltak, eltüntek a fájdalmas pontok. A kezdeti merevség eltünt végtagjaimból, a járásom rugalmasabbá vált. A kezelőkkel folytatott hosszas beszélgetések jó hatással voltak rám. Nőtt az önbizalmam magabiztosabb és nyitottabb lettem. Ajánlani tudom mindazoknak, akik hozzám hasonló gondokkal küszködnek. 2006.11.27. Üdvözlettel: Birkus Zoltán
Tisztelt Vargha Úr!

Kislányom öt éves, betegsége 2 és fél éve kezdődött. Fáradékony volt, majd felvizesedett. Korházba kerültünk, azt mondták nephrosis syndrómája van, egy autoimmun betegség, ami a veséjét támadja. Szteroid kezelést kapott, kezelés alatt tünetmentes volt, de amint elhagytuk az orvosságot és fertőzést kapott,visszaesett. Majd kemoterápia, immunterápia következett. A korházi tartózkodások, a terápiák mellékhatásai testileg, lelkileg megviselték őt és a családot. 2005 decemberében kerültem kapcsolatba a Vargha Gyógymóddal. Ekkorra az emésztőrendszere is olyan rossz állapotba volt, hogy állandó hasmenése volt, nem szívódott fel a vitamin, ásványi anyag. Az állapotfelmérés után megkezdődtek a kezelések. Kezdetben fájdalmasak voltak, de kezelőnknek, Donna kedvességének köszönhetően, semmi problémát nem jelentett, szeretett kezelésre járni. Pár héten belül éreztük a változást, elkezdett hízni, nőni, emésztőrendszere rendbejött. Hét hónapos kezelés után Vargha úr azt mondta meggyógyult. Jelenleg semmit nem szedünk. Ovodába jár (eddig saját egészsége érdekében nem járhatott közösségbe) többször volt már vírrusfertőzése, de immunrendszere ,,jól működött,,. Ezúttal szeretnék köszönetet mondani Vargha úrnak, minden dolgozónak, elsősorban Donnának, hogy kislányom testi-lelki egyensúlya helyreállt, hogy nincsenek fájdalmai, újra életvídám, boldog gyerek.2006.08.14. Köszönettel és tisztelette:  Cs.M.
Tisztelt Vargha Gyógymód!

Köszönettel, és igen nagy tisztelettel vagyok Önök iránt, mivel 2001-től 2003 tavaszáig jártunk kezelésre a Vargha Gyógymódba. Kisfiam Szadai Dániel 1996 07 07-én született Hatvanban. Sajnos orvosi műhiba következtében, az egészséges újszülött, olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az orvostudomány nem tudott rajta segíteni. Egyik ismerősömtől hallottam a Vargha Gyógymódról. Hamarosan fel is kerestük, ahol állapotfelmérést végzett Vargha Zoltán úr a gyermekemnél. Közölte velem, hogy meg tudja gyógyítani, járni, beszélni. huszonnégy hónapig, heti három alkalommal jártunk. Már az első hat hét után beindult a beszéde, kezeit, lábait már mozgatta. Mire eltelt egy év már csak én vettem észre az apróbb hibákat Danikánál. Rendszeresen jártunk a klinikára, ellenőrzésre, a kezelő orvosok, sokszor kérdezték tőlem, hogy mit csinálok fiammal, milyen csoda történt vele, hogy így javul? Válaszom igen egyszerű volt: ,,VarghaZoltán és kis csapata a csoda.,, Mert ha mi nem jutunk el a gyógymódba, akkor sajnos a fiam tolókocsiba került volna, sem beszélni, sem járni, sem kezeivel enni, sem iskolába járni nem tudna. Mire befejeződött a kezelés Dániel ugyan olyan lett mint a vele korabeli gyerekek. Iskolába jár, fut,tornázik, beszél,énekel,szerel és boldog gyermek! Mindezt VarghaZoltánnak köszönhetem, aki visszaadott nekem egy egészséges gyermket, akit egy orvosi műhiba teljesen nyomorékká tett. Már nem járunk kórházba, ellenőrzésre sem, mivel az orvosok azt mondták, hogy a ,,világ nyolcadik csodája történt Danikával.,,Pedig ez nem csoda, csak szerencse, hogy eljutottunk a Vargha gyógymódba, mert a csoda ott van, az a gyógyítási módszer, amit sehol nem lehet találni. Tisztelettel: Cselkó Katalin, Szadai Danika 8 éves kisfiú boldog anyukája
Tisztelt Varghaúr!

Szeretnék köszönetet mondani önnek, azért, amit kaptam a Vargha gyógymódban. Évek óta küzdök koncentrációs problémákkal, ami nagyban megnehezítette tanulmányaimat.Ha tudtam volna, hogy ilyen hatásos a módszer még hamarabb jövök el önhöz,de soha sincs késő! Édesanyám látta a tv-ben a doktor urat és Kovács Ágit. Elkezdett hinni is a gyógymód eredményeiben és onnantól kezdve megpróbált engem is rávenni, hogy jöjjek el. Ez azonban nem volt könnyű,mert én meg voltam győződve arról,hogy nekem semmi bajom sincs.Eltelt egy év és a problémáim ugyanúgy megvoltak.Akkor édesanyám a megkérdezésem nélkül bejelentett önhöz.Nagyon mérges voltam.Miért kell nekem ide jönnöm?Idefelé jövet édesanyámat húsz méterrel magam mögött hagytam a Király utcában. Annyira dühös voltam, hogy még a Vargha gyógymódot se vettem észre,gyalogoltam még két-háromszáz métert a közút felé. Aztán találkoztam a Vargha urral...Olyan szeretettel beszélt velem, olyan odafordulással, amire én nem is számítottam. Sokmindenről szó volt, család,célok,párkapcsolat és persze a problémáim. Az első alkalom után már mosolyogva gyalogoltam hazafelé. És ez minden egyes alkalommal így volt...Ahogy kezdődtek a kezelések,kezdett az életem is megváltozni,egyre jobb lett a közérzetem. egyre jobban tudtam beosztani az időmet.Eljutottam oda, hogy különbséget tudok tenni, hogy mi a jó és mi a rossz számomra. És most nem csak az étkezésre, hanem az élet többi területére is gondolok. Egy tudatos élet alapjait kaptam meg önöknél. Persze azért időnként hibázok, meg keresem a helyes utat. de a célt már nem vesztem, hanem a felé haladok. Az alapproblémám, a koncentrációs képességem helyreállt. Ezt azért hagytam a végére, mert tulajdonképpen nem is ez volt az alapprobléma. Ez csak a felszín volt. Mindig is a helytelen életvitel, a rossz hozzáállás, a negatív gondolkodás volt a gond. Itta gyógymódban az életvitel helyreállításával kezdték,helyes táplálkozást is kaptam a kzelőmtől, Józsa Csabitól. Én elég rossz beteg vagyok,mert állandóan kérdezek. A táplálkozásról szóló kérdéseimet sokszor átbeszéltük, többféle aspektusból is. Mindig arra sarkalt, hogy figyeljem a saját szervezetemet, mert az mindig megadja a választ, ő a legbolcsebb. A pozitív gondolatok erejét ő ültette be a tudatomba. Soha nem gondoltam volna, hogy ekkora erőt , ennyi plusszot ad ez a hozzáállás. Egy boldog élet alapja. Csabi nagy odafigyeléssel, jó szándékkal terelgetett a gyógyulásom útján. Le sem tudom írni, hogy milyen hálás vagyok neki. Szeretnék köszönetet mondani a Vargha gyógymód összes dolgozóinak! Mindenki segítőkészen fordult a problémáimhoz, bármi is merült fel. Ez tényleg egy olyan hely, ahol minden támogatást megkap az ember. Minden külső feltétele megvan a gyógyulásnak.Többi márcsak rajtunk múlik... 2007.nov.27. Köszönettel: 

Lévai Zoltán
Tisztelt Vargha-gyógymód!

Régen készültem, hogy önöknek írjak. Férjem, Farkas Zoltán másfél évig járt önökhöz kezelésre. Ezúton szeretnénk köszönetet mondani a nem mindennapi munkájukért, és mindd azért, hogy lehetőséget kaptunk a gyógyulásra. Másfél évvel ezelőtt férjemnek, mindene elkezdett fájni a bokája térde karjai, szóval az ízületei. Orvostól-orvosig jártunk kezeléseket kapott, és még rosszabb lett az állapota. Egy délután a Kisalföld napilapban rátaláltam a cikkre:,,Sokízületi gyulladásból felépült...,, Az interneten utánna is néztünk, még sohasem hallottunk a gyógymódról. Időpontot kértünk, és nagyon örültünk, hogy hozzánk közel eső városban Győrben nyílt meg a Vargha-gyógymód. Ideginger terápia, ezzel a fogalommal még sohasem találkoztunk, és nagy várakozással indultunk el az állapot felmérésre. Vargha Zsolt úr, a férjem talpából elmondta, mire lesz szükség a gyógyuláshoz. Egy éven át mindennap jártunk, és a gyógyszeres kezelést teljesen elhagytuk. Teljes életmód váltásra került sor, amit a férjem betartott, és betartja a mai napig. Külön köszönetet szeretnénk mondani a kezelőnknek, Kittinek, és Kelemenné Erzsikének. Szeretnénk még köszönetet mondani a recepción dolgozó hölgyeknek, Erzsikének,Emőkének,mert ők nagyon sokat tettek azért, hogy a gyógymódban teljesen családias légkör alakuljon ki. Akik ide jártak, és járnak, biztosan egyetértenek velünk. Nekem személy szerint nagyon nagy erőt adtak, hogy ne adjuk fel, és mindig készségesen a rendelkezésünkre álltak, ha szükséges volt. A férjem már nagyon jól van, igaz a doktor úr javasolta, hogy most szünetet tartsunk, ennek már sok hónapja, de bátran elmondhatom a párom úgy érzi meggyógyult és ez nem lett volna lehetséges , ha nincs a vargha-gyógymód. Ezért döntöttünk úgy, hogy megírom ezt a levelet, és remélem hogy bárki olvassa, csak ajánlani tudjuk, és nagyon nagyon szépen köszönjük, hogy az emberek gyógyulását ilyen hatékonyan és jól felkészült kis csapattal segítik. Munkájuk sikereihez gratulálunk, és a továbbiakban sem hagyjuk figyelmen kívül a Vargha-gyógymód gyógyító tevékenységét. 2009. 02.16.Kimle. Köszönettel Farkas Zoltán, Farkas Zoltánné
Tisztelt Vargha-gyógymód!

Köszönetemet szeretném kifejezni Önöknek a kezelések sikeréért! Három hónappal ezelőtt kissé elfásultan kezdtem neki a Vargha-féle gyógyterápiának, hiszen a 17 évvel ezelőtti epeműtétem óta évente két-három orvosi kivizsgáláson és kezeléssorozaton estem át, eredmények nélkül. Panaszaim nem enyhültek, konkrét diagnózist egyik orvos sem tudott felállítani, csak találgatták, mi lehet a bajom. Önöknél rájöttem, hogy miért nem sikerült nekik! Csak a konkrét szervi bajt keresték, nem az azt kiváltó okokat! Ezzel szemben a Vargha Gyógymód a teljes emberi szervezetet vizsgálja, és próbálja helyreállítani működésének egyensúlyát, méghozzá nagyszerű eredménnyel! A kezelések óta mintha kicseréltek volna! Nem csak az emésztési panaszaim szűntek meg teljesen, de a kedélyállapotom is kiegyensúlyozottá vált, nem szorongok annyit a jövő miatt. Az immunrendszerem is helyreállt, az elmúlt tél volt az első kb. 20 év óta, amit megfázás és influenza nélkül átvészeltem. Külön szeretném megköszönni Vargha Zsolt úrnak a hasznos tanácsait, bíztató szavait, Schreiner Ildikónak  a figyelmes kezeléseket, valamint az összes dolgozónak a kedvességét és segítőkészségét! A további munkájukhoz sok sikert kívánok! Győr,2009.02.27. Üdvözlettel:

Sándor Gábor
Tisztelt Vargha Tanárúr és munkatársai!

Hálásan köszönöm,hogy visszakaptam az egészségemet,és az önbizalmamat. Új, teljesen más életvitelt és táplálkozási szokást választottam, az Önök tanácsai alapján,mely dolgok erősen befolyásolták a felépülésemet. 2009 elején átestem egy műtéten,mely után kiderült,hogy rosszindulatú daganatom volt. Már a műtét után elhatároztam,hogy megkeresem azt a gyógymódot,mely természetes úton fogja visszaadni az egészségemet. Ismerőseim és a Szolnok megyei Új Néplapban megjelent cikk kapcsán jutott tudomásomra a Vargha Tudományos Intézet működése. Bejelentkeztem és ez év áprilisában el is kezdték a kezelésemet. Szorgalmasan és nagyon nagy kedvvel jöttem,mert hétről hétre jobban éreztem magam. Ezt a laborvizsgálatok és a felülvizsgálatok is igazolták. Fél év eltelte után eljött a nagy pillanat és Vargha Tanárúr elvégezte a felülvizsgálatomat,és megállapította,hogy minden tekintetben rendben vagyok. A nagylabor vizsgálatom teljesen tökéletes lett ami fenntieket megerősítette. Köszönöm Csirkóné Editkének a lelkiismeretes, odaadó munkáját,és azt a sok sok jókedvű beszélgetést,mellyel átsegített a kezdeti igen fájdalmas kezeléseken. Az intézet dolgozóinak további sok sikert és eredményes gyógyítást kívánok.  Kecskeméti Kálmánné.Szolnokról,2009.11.11.
Tisztelt Tanár Úr!

Ezúton szeretném megköszönni a Varha Metodikának,és főképpen Önnek,hogy ismét olyan jól éreztem magam,mint öt évvel ezelőtt:sokat tanuló és bulizó egyetemistaként. Az Ön módszere segített abban,hogy visszanyerjem jókedvű,optimista, energikus szeméyliségemet. A panaszok,melyek miatt Önhöz fordultam mára teljesen megszüntek. Úgy érzem,mintha több időm jutna a szeretteimre,munkámra és a rendszeres testmozgásra,mint korábban,pedig a nap ugyanúgy 24 órából áll. Mindenképp szeretnék köszönetet mondani Darók Attilánal,azért hogy pozitív hozzáállásából,kedves figyelmességéből,emberségéből adódóan szorongástól menntes,jó kedélyű légkörben alkalmazta ezt a kiváló módszert. Ezáltal személyiségével is hozzájárult a gyorsabb javulásomhoz,és ahhoz,hogy mára ennyire megerősödtem testben és lélekben egyaránt. A ,,frontvonalban,, dolgozó és asszisztens lányoknak a kedvességüket, bíztató-vígasztaló szavaikat köszönöm,és azt,hogy minden odafordulóval emberként,türelemmel bánnak. Ha időm engedi , a későbbiekben is szeretnék visszatérni Önökhöz,mert meggyőződésem,hogy ezen  módszer alkalmazása bármi másnál nagyobb segítséget jelent az egészségem és belső harmóniám megörzéséhez. Ezért minden családtagomnak, barátomnak,kedves kollegámnak szívből és szeretettel mesélek Intézetükről,és ajánlom módszerét megelőzésképpen,betegség vagy panasz hiányában is. További sok sikert és kiváló eredményeket kívánok Mindannyiuk munkájához! Tisztelettel és köszönettel: dr.Busa Kamilla Virág, Budapest,2009.nov.6
Üzenjen nekünk!!

címzett:
név:
email:
üzenet: